Zeven weken | 53%

Dacht je dat je bijna van me af was…. Nee hoor! 😹 (Sorry voor de emoji). Toch nog eventjes niet. Verlenging! Tot en met 14 juli gaat de campagne door. En die tijd is hard nodig. Er blijven nieuwe ideeën binnenstromen. Ik blijf in beweging.

Amerika

Amerika? Ja, Amerika! Ik ga nu enthousiaste mensen buiten de grenzen opzoeken. Dat klinkt misschien raar, maar dat is het eigenlijk niet.

Wie me al langer kent, weet dat ik sinds 2010 groot fan ben van de online ‘Picture Series’ cursussen van ‘Shuttersister’ Tracey Clark. Door haar classes ben ik anders door de lens van mijn camera gaan kijken. Dat was verfrissend en ik heb daardoor veel dingen leren ontdekken en toepassen die in fotografie normaliter ‘not done’ zijn. (En dan heb ik het natuurlijk niet over mijn dierenfotografie. Want dat is een vak apart.).

In 2012 zijn Eric en ik drie weken naar Amerika geweest. Omdat ik zonodig naar Oasis moest, het vierdaags fotografie event in Palm Springs dat georganiseerd werd door Shuttersisters en Tracey. Daar moest ik wel bij zijn, want dat was de mogelijkheid om al die vrouwen, die ik online had ontmoet, in het echt te zien. En wat een onvergetelijk mooi event was dat.

Dus, eigenlijk is het wel gek dat ik hen niet eerder betrokken heb bij mijn campagne. Als er een Nederlands e-boek komt, dan is een Engels e-boek niet zo ver weg.

Na mijn bericht in onze Shuttersister Oasis Facebookgroep staat er toch ineens een Amerikaanse èn een Canadese donatie op de teller. Yay!

Instagram’s sponsored posts: de ‘P’ van Poes poes poes!

Derde ‘advertentie’ poging eindigt vandaag.

Mmm… die sponsored posts zijn toch wel enorm ongrijpbaar. Was de vorige post, de foto van de heren op de bank, heel goed bekeken, deze foto van Teddy’s staart heeft nog ‘maar’ 6.136 mensen bereikt.

De posts blijven ‘het’ wel doen nadat de advertentie gestopt is, want de foto van heren op de bank heeft nu 9.328 mensen bereikt. 🙀

Het maakt dus uit welke foto ik kies. Nog een poging dus maar en dan een hele goede foto gebruiken.

Viewfinders

Jaaah! Dan krijg je na je oproep in de Shuttersister Oasis Facebookgroep toch ineens nóg een kans om wereldwijd te promoten. Nu op het blog van Viewfinders, waarop ook weer een aantal van mijn getalenteerde Shuttersisters-vriendinnen schrijven. Eén is zo lief om haar dag af te staan aan mij. Je kunt de Engelstalige post hier lezen.