Negen weken | 70%

Nog TWEE dagen te gaan. Het is echt nu of niet. Nog maar 10% erbij en dan ben ik bij de 80%. Dat is ‘nog maar’ €1.322,-. Dat kan toch lukken.

Met 80% is het nog steeds mogelijk om mijn boek succesvol uit te geven. Her en der kan ik een besparing realiseren. Zonder in te leveren op het eindresultaat. Want het eindresultaat is het allerbelangrijkste, en vooral ook dat dat hetzelfde blijft als wat ik beloofd heb te maken.

Hoe vervelend het vast al klinkt… 🙀 Help! Heel graag wil ik je nog een keer vragen om ‘het voort te zeggen’.

Deel de link naar Voordekunst met je familie, vrienden, kennissen, buren, de plaatselijke dierenwinkel, de groentewinkel en de bakker op de hoek…. Alle kleine beetjes helpen en komen vaak uit onverwachte hoeken.

Oh ja… Waarom ook alweer? De laatste maanden ben ik zo aan het denken en schrijven dat ik het ‘waarom’ soms vergeet. “Omdat het fotograferen van je kat met je smartphone je zoveel plezier gaat geven, je zoveel mooie beelden van je kat kunt maken, en je samen ook ontelbare mooie herinneringen creëert.” Daarom!