Vijf weken | 45%

Weer een week voorbij. De spanning stijgt. Hetzelfde geldt voor het stressniveau. Een gulle gever heeft afgelopen weekend de teller naar 45% gebracht. Hartstikke tof. Met nog maar krap twee weken te gaan is het doel toch bij lange na nog niet bereikt.

Wat wil ik toch graag die tegenprestaties doen voor alle gulle gevers tot nu toe. Daarvoor moet echt 80% behaald worden. Voordekunst stelt als voorwaarde dat ik 80% moet halen voordat ze de gegevens van de donateurs van mijn boek met me delen.

Nog dertien dagen te gaan. Dat zal nog zo’n twee updates zijn die je van me krijgt en een verlossend eindbericht. Misschien een uitnodiging voor een boeklancering…. Fingers crossed.

hoe drie originele Rotterdamse zwerfkatten verzeild raakten op het Zeeuwse platteland en zo begonnen aan het grote genieten

Om een grotere regio te bereiken dan alleen Zeeland heb ik een persbericht geschreven waarmee ik de nadruk heb gelegd op onze tijdelijke verhuizing van Rotterdam naar Colijnsplaat in 2014. Dat was ook precies het jaar dat ‘een 365 met mijn katten’ zich afspeelde. Mijn boek is namelijk niet alleen bestemd voor kattenliefhebbers die in Zeeland wonen. Want iedere kattenvriend in Nederland kan met mijn boek aan de slag.

Laat mijn poging nou succes hebben gehad. Zonder dat ik het wist heeft De Havenloods een artikel aan mijn boek gewijd.

En een week later werd ik ‘out of the blue’ (dacht ik) gebeld door verslaggeefster Iffet van het AD. Zij had het artikel in De Havenloods wel gespot en heeft me geinterviewd voor een artikel voor de rubriek ‘twee minuten’ in het AD. Natuurlijk leidde dat ertoe dat Eric en ik in de auto sprongen om naar Rotterdam te rijden. Want zo’n artikel wil je natuurlijk wel op papier zien. Gezellige lunch eraan vastgeplakt en we hadden gelijk ook een leuk uitje.

En ook heel leuk te melden is dat ik gisterochtend ook nog eens geïnterviewd ben door verslaggeefster Marit van Trainews. Trainews geeft het tweewekelijks informatie- en advertentieblad van Noord-Beveland uit. Op 23 juni ligt het krantje bij iedereen in de bus, net op tijd.

Je kunt de artikelen in De Havenloods en het AD Rotterdams Dagblad hier lezen.

Foto-challenge: week 4 | dag 3 | actie

Vandaag een filmpje. De laatste tijd gebruik ik vaker de videofunctie op mijn telefoon. Dat is eigenlijk heel leuk.

Een prachtige manier om je dag te beginnen. Beetje tegen een pluizenbol slaan en in het luchtledige staren. Lijkt een beetje op mediteren maar dan anders. Teddy kan dit soms een minuut lang volhouden. Heerlijk om te aanschouwen. (Een beetje ben ik wel jaloers, want zo’n moment als dit kan ik zelf ook wel gebruiken.). Doe mee en laat jouw kat’s ‘zen-moment’ zien.