Een mooie beloning

Wat een leuk nieuws ontving ik gisteren! Twee kattenvrienden zijn heel blij met deze mooie vrolijke print. Begin deze week heb ik namelijk eindelijk de eerste bijzondere ‘reward’ (beloning) aan twee lieve donateurs kunnen versturen. Yay! 

Mijn boek Poes poes poes! heb ik november vorig jaar al bij de donateurs van de crowdfundingcampagne op de mat kunnen laten vallen. Een aantal donateurs heeft naast het boek ook voor een speciale reward gekozen: “het poezelig zachte boek, samen met een door jou gemaakte foto van je poezenkind, door mij bewerkt en ingelijst in een mooie passe-partout”. Om deze reward tot uitvoering te brengen moest eerst een mooie foto gemaakt worden. Vandaar dat het even geduurd heeft. 

Moksi

Dit is het resultaat geworden. (De foto linksboven is het origineel.). Het was heel tof om te spelen met de foto van deze mooie dame Moksi. Deze keer niet in mijn favoriete app PicTapGo, maar in Distressed FX. Want ik voelde dat Moksi een vrolijke noot wel zou waarderen. (Ze is tenslotte een lapje, en lapjes hebben pit). Voor mij wel een beetje buiten mijn ‘comfort zone’ want voor mijn eigen katten kies ik meestal wat neutralere filters. 

Deze bewerking is uiteindelijk door de familie van Moksi uitgekozen en het is zo fijn om te horen dat deze bijzondere print een mooi plekje gaat krijgen. (Dank je wel Marion & Johan!).