Het is gelukt | 80%

HET IS GELUKT! (Tiktok rondedansje om mezelf heen!).

Wat waren het spannende uren gisteren. Ik moet mezelf nu nog steeds knijpen… dat het gelukt is om de 80% te halen. De laatste twee dagen hebben er zoveel lieve mensen geholpen, uit bekende en onverwachte hoek. Tot gisteravond aan toe.

Je zult wel gemerkt hebben dat ik halverwege de campagne de moed zo nu en dan verloor. De laatste dagen ben ik wel een beetje verdrietig geweest, want wat waren er nog veel donaties nodig. En mijn ideeën waren toch echt wel op.

Tot gisteravond heb ik nog last minute mails verstuurd. Privéberichtjes op Instagram getypt aan vrienden die mijn project misschien gemist zouden hebben. En mijn hersens gekraakt wat ik nou nog vergeten was te doen.

Nou ja…. dat dus… vergeten te doen… Die spontane nieuwe feestfoto met de kattenclub, een leuke video, een ludieke foto van de katten met taart…. Daar kan ik je helaas niet blij mee maken.

Hopelijk kan ik je wel blij maken met een groot ‘DANK JE WEL’. Voor het geduld dat je hebt opgebracht om iedere keer die update te lezen, voor een lieve donatie en voor wat positiviteit op mijn weg.

Nu ik 80% van het doelbedrag heb gehaald, krijg ik er nog vijf extra dagen bij van Voordekunst. Op naar de 100%!

En wie staat er aan het eind van de ‘tunnel’ (in dit geval en wc-rolletje 😹)? Lieve Mies!