Twee weken ‘live’ – 12%

Wat zijn er al veel donaties gedaan! Negenendertig lieve mensen die me steunen in mijn droom om mijn boek te realiseren. Zo blij!

En tegelijkertijd ook een beetje bezorgd. Want het gaat zooooo langzaaaam! Aaaaaaargh! Er is nu een heel klein stapje gezet op de weg naar een echt papieren boek. Vandaag zou ik op 20% van het te behalen doelbedrag moeten zitten en helaas is pas 12% bereikt.Wat spannend is dit toch. Hoe graag zou ik naar de pinautomaat rennen om het benodigde bedrag uit de muur te trekken. Maar dat gaat helaas niet.

Wie helpt er nog meer mee…

Magazine Kattenmanieren helpt mee met het promoten van mijn campagne en in ruil daarvoor bied ik een week lang een ‘kattenfoto-uitdaging’ aan voor de leden van Kattenmanieren op Facebook. Zondag is de uitdaging begonnen en al veel katteneigenaren hebben hun foto gedeeld. De foto’s van ‘kat in ’t bakkie’ waren hilarisch. Scrabble-doos, tas, grote doos, kleine doos, gootsteen… katten kruipen echt overal in. 

Doe mee met de foto-challenge

Jij kunt ook meedoen! Want de zeven weken dat de campagne loopt, organiseer ik namelijk een gratis foto-uitdaging op social media. Zo kom je alvast in de stemming voor het boek.

De eerste week met ‘uitdagingen’ is achter de rug. Het thema van de eerste week was ‘selfie’. Wat niet het makkelijkste thema voor mij is. Want ik maak liever foto’s waar ik zelf niet op sta. Ik woon samen met vier lieftallige modellen die me echter altijd willen helpen.

Dit thema lijkt moeilijker dan het is. Het gaat juist om die momenten dat je samen met je kat aan het genieten bent. Het is een kwestie van alert zijn en je telefoon pakken op het juiste moment. En bedenk… ‘bloopers’ kunnen ook heel mooi zijn. Die heb ik heeeeel veel keren gemaakt. Misschien een thema voor week 8?

Laat je geniet-knuffel-koffie-opdebank-slaaplekker-moment zien. Deel je foto onder de betreffende post… en tag je foto met #poespoespoeshetboek.

Dag 5 | selfie | “Mmm… mmm… mmm…” 

Tja, wat kun je hier nou over zeggen. Teveel koffie is slecht voor je…? Bij mij is er nooit sprake van teveel koffie, want ik krijg geen kans om mijn kopje bij te vullen. En met zo’n genieterd op je schoot hoef je toch ook geen koffie meer. Gelukkig is het zaterdag en heb ik alle tijd. 

Blijf jij ook wel eens zitten om je kat niet te storen?