Cat-sitting

En toen was er ineens bijna een maand voorbij. Heb jij ook weleens het gevoel dat de tijd zo langzaam gaat maar in werkelijkheid voorbij vliegt?

Ik had de laatste tips van #tiptuesday nog willen delen en een nieuwe ‘catwalk’. Het is er niet van gekomen.

Inmiddels ben ik in Mijdrecht beland waar ik vijf weken op Ninah pas, de kat van een goede vriendin. Toen we de afspraak maakten maanden geleden leek het me een goed idee. Nu ik hier ben vind ik het moeilijk om van huis weg te zijn. In mijn eentje mijn draai te vinden, mijn lieve katten te missen, en de andere dieren, is een uitdaging. De natuur in de tuin thuis is aan het ontploffen, heb ik de heer des huizes horen fluisteren. Dat mis ik ook meer dan ik had gedacht. Maar…. het is wel eens goed om op jezelf terug geworpen te zijn.

Terwijl het vreemd is om in een onbekend huis te zijn, is Ninah wel een enorme schat. Ze is 16 en al een oud dametje. We hebben niet echt aan elkaar hoeven wennen. Er is gelijk een klik. 

En dan nog een andere uitdaging. Want ik kan het natuurlijk niet laten om Ninah niet te fotograferen. Ze is prachtig. Tot nu toe vindt ze het prima om fotomodel te zijn. 

Hier zijn wat genietmomenten met Ninah.

Hallo Ninah!
Samen chillen
Morning coffee with my cat
Spelen? Of toch maar niet…
“Ik zie je!”

Wil je ontdekken wat Ninah doet elke dag? Kijk dan op #ninahssummer.