Adempauze

Na de spanning van de laatste dagen van de crowdfundingcampagne, die alweer bijna een maand geleden eindigde, en de opluchting dat het gelukt is om mijn doel te halen, was er een week van op adem komen.

Ademhalen? Wat was dat ook alweer… Er was eerder een moment van ‘wat nu?’ Geen social media actie meer, geen ideeën onderzoeken, geen mails en dm’s meer aan mensen waarvan ik dacht dat zij mijn boek wel zouden kunnen waarderen en die wellicht een donatie wilden doen.

En toen was het ineens ook vakantietijd. 😸 Bij de start van de campagne had ik geen verlenging van de campagne ingecalculeerd. Verplicht pas op de plaats maken dus. 

Volgende week gaat het echte werk beginnen, het invullen van het boek met tekst en 365 foto’s. Ik kijk er enorm naar uit om het boekidee te zien veranderen in een echt boek. 

En dat brengt me op een laatste overpeinzing. Mijn doel is bereikt. Het maken van het boek wordt in gang gezet. Maar hoe blijf ik nu in contact met mijn achterban? Familie, vrienden, abonnees èn donateurs. 

Inmiddels heb ik al 10 nieuwsbrieven verstuurd om ‘iedereen’ op de hoogte te houden. Om te kunnen blijven ademhalen, adem in…, heb ik daarom besloten om nieuws over de voortgang te delen met de donateurs via updates op Voordekunst, adem uit. Ben je niet in de gelegenheid geweest om te doneren, maar wil je wel op de hoogte blijven van Poes poes poes! dan ben je uiteraard welkom om de updates op Voordekunst in de gaten te houden. Op de ‘home’ pagina vind je een grote knop naar Voordekunst.