Youp

Wat roep je als je je hond roept…? Geen poes poes poes, maar wat dan wel? 

Wat staat Youp er mooi op. Ik zie het zo voor me dat hij in een sloot gesprongen is en nat en modderig mee naar huis moet. Dat aandoenlijke kopje…

“Al heet dit boek ‘Poes poes poes!’: de tips kun je ook goed toepassen op je hond, merk ik. Met dit boek neem je bewuster de tijd om je dier te observeren en zie je juist die kleine trekjes en gewoontes die jouw lievelingsdier zo bijzonder maken. Ik vind de vormgeving, de kleuren en de papierkeuze opvallend fraai. Het perfecte cadeau voor huisdierbezitters.” – Sanne Visch

Youp | © 2022 | Sanne Visch

Wat geniet ik van deze mooie woorden. Ik kreeg ze vandaag van mijn editor Sanne Visch van Pen & Inkt en de trotse hondenmens van Youp. Het is toch geweldig om te lezen dat niet alleen kattenvrienden Poes! leuk vinden. Dat maakt me nou blij. 

Poes poes poes! komt niet meer op tijd in je schoen, maar kan nog wel onder jouw kerstboom liggen. 

Fijne Sinterklaasavond!